Locatie

Wie in de Driesprong komt wonen, heeft het slim bekeken.

De wijk ligt wat verscholen achter de Tilburgseweg en je betaalt niet de hoofdprijs. Op de fiets ben je in 10 minuten in de binnenstad van Breda en bij het treinstation. Je kunt in de wijk gemakkelijk je auto kwijt en je zit binnen een paar minuten op de A27. Driesprong is een verborgen pareltje aan de oostkant van Breda. 

Wist je dat je binnen een kwartiertje ook naar de prachtige natuur fietst? Denk aan Buurtschap Heiveld, de Teteringse Heide en Boswachterij Dorst. In de Driesprong combineer je het gemak van de stad met de nabijheid en rijkdom van de natuur.

Locatie

Voorzieningen bij de hand

Op loop- of fietsafstand sta je in winkelcentrum Brabantplein, met o.a. een Albert Heijn, Aldi en speciaalzaken als de bakker en bloemist. Naast het winkelcentrum ligt het fraaie Brabantpark waar de wijk zijn naam aan dankt. Kijk voor alle voorzieningen in de buurt op de website van Breda Oost.

Locatie

Scholen, sport en gezondheid

In Brabantpark vind je veel basisscholen en kinderopvang. Voortgezet onderwijs is op fietsafstand. In De Driesprong blijf je actief en gezond, met veel voorzieningen voor sport en gezondheid. In dit deel van Breda vind je wel 6 sportscholen en 9 sportverenigingen! Je kunt natuurlijk ook lekker gaan wandelen de natuur rond Breda.

123sprong is een initiatief van