10 appartementen

WonenBreburg heeft deze grond verkocht aan projectontwikkelaar okko project uit Eindhoven. Op deze plek aan de Oosterhoutseweg komt een appartementencomplex met 10 appartementen en een halfverdiepte stallingsgarage. In een volgend stadium besluit okko of de woningen verhuurd of verkocht worden.


48 huurwoningen

De 47 eengezinswoningen met tuin en 1 appartement zijn allemaal verhuurd door WonenBreburg sinds 2015.


14 koopwoningen

Deze 14 koopwoningen zijn sinds 2015 verkocht. 


27 huurwoningen

Deze sociale huurwoningen zijn vanaf begin 2017 verhuurd door WonenBreburg.


Grondverkoop

WonenBreburg verkocht dit stuk grond (Wieringen-/Schoklandstraat) aan de samenwerkingscombinatie Van Wanrooij / BPD Ontwikkeling. Er worden 22 rijwoningen en 6 tweekappers met tuin gebouwd, bestemd voor de particuliere verkoop.


26 huurappartementen

Deze sociale huurappartementen zijn vanaf begin 2017 verhuurd door WonenBreburg.


45 kavels

Zelfbouwers hebben in 2014-2015-2016 hun droomwoning gebouwd op de 45 kavels.


17 huurappartementen

WonenBreburg sloopte aan de Oosterhoutseweg in het voorjaar van 2017 een aantal bedrijfsruimtes met appartementen er boven. Op dit moment lopen de voorbereidingen van en het onderzoek naar het terugbouwen van 17 appartementen op deze plek. Het worden waarschijnlijk sociale huurappartementen. De oplevering is medio 2020.


Dit zijn alle koopwoningen in de Driesprong

Koopwoningen

WonenBreburg heeft het linkse stuk grond op het kaartje (aan de Oosterhoutseweg) verkocht aan projectontwikkelaar okko project uit Eindhoven. Er komt een appartementencomplex met tien appartementen en een halfverdiepte garage. In een volgend stadium besluit okko of de woningen verhuurd of verkocht worden.


Meer informatie: www.okkoproject.nl

14 koopwoningen zijn verkocht en opgeleverd in 2014/2015 en okko begeleidde in 2015/2016 45 kopers in de Driesprong bij de realisatie van hun woning op een kavel middels het concept ‘Droom Wordt Woning’. Dit zijn de twee middelste informatiebollen op de kaart.

Koopwoningen

Het rechtse stuk grond op het kaartje is door WonenBreburg verkocht aan de samenwerkingscombinatie Van Wanrooij / BPD Ontwikkeling. Er worden 22 rijwoningen en 6 tweekappers met tuin gebouwd, bestemd voor de particuliere verkoop. 


Meer informatie: 
www.vanwanrooij.nl/breda-driesprong/

123sprong is een initiatief van